Fyrværkerkursus

Scenefyrværkere 2½ dag
Festfyrværkere 5 dage

Scene-/og festfyrværkere
Starter samlet mandag morgen den 14. maj og afslutter med skriftlig, teoretisk scenefyrværkerprøve onsdag den 16. maj om eftermiddagen.

Festfyrværkerne
Fortsætter herefter og af afslutter fredag den 14. maj om eftermiddagen med både en teoretisk og praktisk prøve.

Frist for tilmelding:
Fredag d. 16. april 2018

Min. antal deltagere:

Kursusafholdes ved min. 10 tilmeldte deltagere.

Sted:

Tobakken

Gasværksvej 2

6700 Esbjerg

Tid:

Kl. 08.00 – kl. 17.00

​Kursusmateriale:

Udleveres på kursus.

Idet lovgivningen den samlede lovgivning er omfattende udleveres denne på USB-stik på kursus, hvorfor en er PC påkrævet. Såfremt det ønskes kan lovgivningsmaterialet fremsendes per e-mail inden kursusstart.

Specielle forhold:​

Hvis der er specielle forhold, vi skal være opmærksomme - eksempelvis læsehjælp til prøven, bedes du informere herom ved tilmelding.

Tilmelding:

​Fremsendes på mail til info@fyrvaerkeribrancheforeningen.dk med angivelse af navn samt fødselsdato.

Det bedes ligeledes hvorvidt man ønsker uddannelse som scenefyrværker, eller festfyrværker.

Kursusafgift

• Scenefyrværker kr. 7.500 excl. moms (kr. 9.375.00 inkl. moms).
  • Festfyrværker kr. 14.000 excl. moms (kr. 17.500 inkl. moms).
  • Reeksamen kr. 1.000 excl. moms (kr. 1.250 inkl. moms).
  • ADR Kapitel 1.3 kr. 750 excl. moms (kr. 937,50).

Foreningen opretter et ERFA-forum for scene- og/eller festfyrværkere.

Som nyuddannet scene-/festfyrværker kan man deltage gratis i 1 år i dette forum. Via forummet modtager man samme information som medlemmerne af brancheforeningen, dvs. nyhedsbreve og generel information samt mulighed for at deltage i evt. temadage.

Man tilbydes at deltage i foreningens generalforsamling som tilhører (mod betaling – men gratis for medlemmer) – dvs. uden at være berettiget til at deltage i afstemninger.

Konto:

Danske Bank