Upgrade-kurset

Upgrade-kurset mangler den endelig godkendelse af Sikkerhedsstyrelsen, men den skulle meget tæt på.

Kurset henvender sig til festfyrværkere, der er på vej mod de 50 afskydninger.

Ved at deltage, og bestå, dette upgrade kursus – have bestået den teoretiske og praktiske del på Sikkerhedsstyrelsens uddannelse – kunne fremvise dokumentation for deltagelse i mere end 10 afskydninger under forskellige forhold – kan certifikatet udstedes.

Udover den teoretiske indeholder kurset en praktisk del (dog uden prøve) samt førstehjælp.

Kurset koster kr. 4.500 excl. moms og kan gennemføres ved minimum 10 deltagere – og naturligvis først efter Sikkerhedsstyrelsens endelige godkendelse.

Første kursus planlægges til afholdelse i Trekantsområdet mandag den 5. og tirsdag den 6. november 2018.

Frist for tilmelding

Fredag den 05. oktober 2018