Repetitionskursus

​Grundet usikkerhed om COVID19 RESTIKTIONER udsættes kurserne på ubestemt tid.

Har du meldt dig til forlænges din godkendelse af myndighederne automatisk – og du modtager besked herom om i din e-boks.

Der lægges nye datoer på hjemmesiden, så snart kurser kan gennemføres igen – og har du meldt dig til modtager du ligeledes en e-mail med nye datoer.

​Fyrværkeribrancheforeningen afholder repetitionskursus/-prøve for scenefyrværkere og festfyrværkere.

I 2021 er der meget stor spredning i udstedelsesdatoen på beviser, så du skal måske på kursus nogen inden dit bevis udløber.

Dit nye bevis udstedes gældende fra den dato, du har gennemført repetitionskursus.

Repetitionskurser

For certifikater, der udløber april/maj 2021

• Kolding: Tirsdag den 13. april 2021
  • København: Torsdag den 15. april 2021

For certifikater der udløber sept./okt./nov. 2021

• Kolding: Onsdag den 15. september 2021​

Grunduddannelse for scene- og festfyrværkere

• Esbjerg: Onsdag-søndag den 3.-7. marts 2021

Repetitionskursus/-prøve afholdes:​

Dato:

Frist for tilmelding:

14 dage før kursusstart.

Sted:

Tid:

Kl. 08.00 – kl. 16.30

Forudsætninger:

Der er ikke krav om specifikke forudsætninger – man skal dog have et gyldigt scene-/festfyrværkerbevis.

Det forventes, at man besidder den basale viden inden for ansøgning om og afvikling af scene-/festfyrværkeri – dvs. kendskab til Bekendtgørelserne 1423 og 1424 med tilhørende ændringsbekendtgørelser.

​​Kursusmateriale:

Udleveres på kursus.

Idet lovgivningen den samlede lovgivning er omfattende udleveres denne på USB-stik på kursus, hvorfor en er PC påkrævet. Såfremt det ønskes kan lovgivningsmaterialet fremsendes per e-mail inden kursusstart.

Specielle forhold:

​Hvis der er specielle forhold, vi skal være opmærksomme - eksempelvis læsehjælp til prøven, bedes du informere herom ved tilmelding.

Tilmelding:​

Udfyld formularen nederst på siden.

Kursusafgift:

​kr. 2.750 + moms (kr. 3.427,50 inkl. moms), som betales ifm. med tilmelding.

Såfremt man udelukkende gennemfører prøven er prisen kr. 1.000 + moms (kr. 1.250 inkl. moms) som ligeledes betales ved tilmelding)

Prisen for reeksamen er kr. 1.000 + moms (kr. 1.250 inkl. moms) betales inden afvikling af prøven.

Konto:

Danske Bank

Reg.: 4183

Konto: 4180210326

med angivelse af navn samt bevisnummer.

Tilmelding til ​repetitionskursus

OBS:

Grundet usikkerhed om COVID19 RESTIKTIONER udsættes kurserne på ubestemt tid.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt